Välkommen till SM-veckan i Sundsvall 2019

Ordförande DSF

Vi startar det nya året med att rulla ut en ny organisationsstruktur inom DSF och detta har vi arbetat med under 2018 efter Förbundsmötet och framåt. Det har varit ett stort arbete som skall leda till att vi vitaliserar vår organisation och att rörelsen får nya krafter att vara verksam inom danssverige. Vi gör detta som en start på nästa 50 år då vi lagt ett halvt sekel av aktiv dans i Sverige bakom oss. Detta för oss över till SM-veckan i Sundsvall som blir årets stora uppvisning i Nordichallen 2/2 2019, det är nu fjärde gången vi får uppleva SM-vecka i just Sundsvall och vi ser fram emot ett riktigt fint evenemang med prestationer i världsklass. Vi får avnjuta tävlingar inom grenarna: tiodans, hiphop, disco och slowdance. Danssport är en av tjugofyra idrotter representerade under veckan och om ni inte kan närvara på tävlingarna titta på danstävlingarna via danstv.se så även du kan känna dig delaktig i denna manifestation. Vi skall nu som åskådare på SM-veckan avnjuta tävlingarna och tänka på alla timmar som deltagarna lagt ner på att komma till SM-veckan och få visa upp sig och tävla. Jag vill tacka alla ideella inom vår organisation som gör det möjligt för så många att utöva en utav Sveriges största folksporter som kan utövas av alla i alla åldrar. Dessutom ger verksamheten ungdomar en meningsfull sysselsättning som stärker deras självförtroende och uppmuntrar den viktiga rörelsen för hälsa och framgång.

Vi önskar alla lycka till under tävlingarna och även om man inte står högst upp på pallen så är det ett bevis på att man är på topp genom att man är här i Sundsvall under dessa dagar.

Som en avslutning ett stort tack för förtroende att få leda denna organisation och tillsammans skall vi fortsätta att erövra dansgolven genom Sveriges långa land.

Stefan Kristoffersen
Ordförande