Boende och resa

SM 2020 närmar sig och vi i DF Rockringen vill hälsa alla varmt välkomna till Höga Kusten och Örnsköldsvik! För att underlätta för er alla så har vi här sammanställt en lista på möjliga boenden i och runt Örnsköldsvik samt tagit fram förslag på vilka sätt ni kan resa till och från staden. Vi vill givetvis uppmana till att ni tänker på miljön och väljer att resa så miljövänligt som möjligt.

Vi vill även uppmuntra till att planera in några dagar extra i vackra Höga Kusten för att hinna se och uppleva lite av den fantastiska miljö och natur som finns här. Passa på att vandra i vår fantastiska natur, klättra upp på Skuleberget eller varför inte åka ut i vår vackra skärgård?

Vi hoppas att ni får en trevlig resa och en fin vistelse hos oss!

Boende

Före er som ännu inte bokat boende till SM, SE HIT!

Hotell: 

Elite Plaza hotell Örnsköldsvik
Scandic Örnsköldsvik

Scandic Hotell Örnsköldsvik erbjuder i samarbete med Dansföreningen Rockringen högklassigt boende under SM-helgen och har för ändamålet ett stort antal rum reserverade för SM-besökare. Genom att ange bokningskoden BDAN210520 vid bokningen stöder du Dansföreningen Rockringen.

First Hotel Statt
Strand city hotell
Hotell focus

Hotell Focus i Örnsköldsvik erbjuder i samarbete med Dansföreningen Rockringen två olika paket i anslutning till SM i Dans 2020.

  • 2.700kr för 2 personer i dubbelrum under 3 nätter (torsdag 21/5 – söndag 24/5), inkl. frukost vid bokning med bokningskod DANS3
  • 4.000kr för 2 personer i dubbelrum under 5 nätter (onsdag 20/5 – måndag 25/5), inkl. frukost vid bokning med bokningskod DANS5. Perfekt för er som vill passa på att turista i vackra Höga Kusten!

Hotellet har 3 rum för 4 personer samt 5 extrasängar att ställa in vid behov (300:-/natt inkl. frukost). Det finns även några spjälsängar för små barn.

OBS! Bokning endast via telefon 0660-821 00!!!

Veckefjärdens hotell och restaurang
Park hotell
Övik eventhotell: går att boka hela hotellet (13 rum) för ett sällskap

Vandrarhem:

Örnsköldsviks vandrarhem
Vandrarhemmet vindarnas hus
CityRum Örnsköldsvik
FV Klubbstuga – vandrarhem samt ställplats för någon husvagn/husbil

Campingar:

Gullviks havsbad
Mosjöns camping & stugby
Solbacken
Överhörnäs camping

Örnsköldsviks gästhamn – vandrarhem, ställplats för husvagn/husbil samt båtplats

Övrigt:

Högsnäsgården: hostel
Gottfridsgården: lägenhetshotell/vandrarhem

Resa

Flyg: Örnsköldsviks flygplats, https://oer.se
Tåg: https://www.sj.se/#/
Buss: https://www.ybuss.se/#home

Bil