SM i Dans 2019, Gävle

 

 

 

 

I år kommer dansen till Gävle på allvar! Fredag och Lördag 31 maj – 1 juni 2019 arrangeras SM i dans på Gavlerinken i Gävle. Arrangörer är Gävle Rockin’ Rollin’ Club i samarbete med Svenska Danssportförbundet.

Gävle Rockin’ Rollin’ Club bildades 1991 och har under de senaste åren vuxit till en av Sveriges största dansföreningar med 794 medlemmar (2018). Föreningen erbjuder kurser i bugg, Fox, Boogie Woogie, West Coast Swing och Lindy Hop i den nyrenoverade lokalen på Brynäs i centrala Gävle.

Under de senaste åren har fler och fler av klubbens dansare tagit steget ut på tävlingsgolvet och GRRC har idag Sveriges största tävlingssektion. De senaste åren har föreningen arrangerat flera större tävlingar, bland annat två

GP-tävlingar, och skaffat sig ett gott rykte som tävlingsarrangörer. Det goda ryktet och ett stort engagemang från klubbens ideella krafter har lett till att föreningen fått äran att arrangera SM i dans 2019.

Det svenska mästerskapet i dans 2019 går alltså av stapeln 31 maj – 1 juni på Gavlerinken i Gävle. Grenar som bugg, Boogie Woogie, Rock ’n’ Roll, Lindy Hop, West Coast Swing, Standard och Latin finns med på programmet. Gävle Rockin’ Rollin’ Club hälsar alla varmt välkomna till spännande dagar med Sveriges bästa dansare på tävlingsgolvet!

Mer information om tävlingarna:

Tävlande grenar är BRR, Latin & Standard

SM BRR https://dans.se/comp/game/?id=77622
SM Standard och Latin https://dans.se/comp/game/?id=77623

Nytt beslut! RnR junior deltar på SM i Gävle.
När avgörs din klass på SM http://www.danssport.se/Nyheter/Aktuellt/naravgorsdinklasspasm2019/

Tävlingen flyttad till Gavlerinken Arena

Inbjudan

Prel. Tidsschema

Här hittar du vilka grenar som äger rum på fredag resp. lördag
Så här avgörs din klass vid SM

Boende: